top of page

Rólunk

Értékesítés
Tanácsadás
Oktatás
Bérlés
Szerviz

Cégünk 2008-as indulása óta vezető szerepet tölt be a mozgó híradás-technikai eszközök forgalmazásában és az ezekkel kapcsolatos garanciális, illetve garancián kívüli javítási és karbantartási szolgáltatások nyújtásában.

DJI pilóta nélküli légijármű rendszer üzemeltetésében, karbantartásában és javításában 7 éves tapasztalattal rendelkezünk.

A karbantartási és javítási feladatokat budapesti szervizközpontunkban végezzük el, folyamatainkat az állandó magas minőség megőrzése érdekében ISO 9001:2015 szabvány szerint végezzük el.

Kollegáink közvetlen kapcsolatban állnak a gyártó távolkeleti és európai szervizközpontjával is. 

A felkészült technikai- és háttércsapat, valamint a szoros gyártói támogatás tette lehetővé, hogy cégünk a magyar piacon egyedüliként megszerezze a katonai légügyi hatóság által kiadott működési engedélyt is a DJI pilóta nélküli légijármű rendszerek javítására, karbantartására, valamint kezelőik képzésére

Copy_of_In-Blog_Image_Template_1280_x_720px_13_3f737de7-25cc-431b-802a-65f59c4a7f01.webp

A szervizeléstől a rendszeres karbantartásig

Myactioncam a drón és kameraspecialista, a DJI által jóváhagyott magyarországi drónjavító központ. Csapatunk drónok javításával és karbantartásával már a Phantom 1 óta, mezőgazdasági aspektusban pedig az MG1 sorozat óta foglalkozik, amivel már közel 10 éves tapasztalatot tudhatunk hátunk mögött. Technikusaink - akiket a DJI Kínában és Hollandiában is képzett - több ezer drónjavítást végeztek működésünk óta, így biztosan állíthatjuk, hogy az ország egyik legtapasztaltabb szervizeseivel találkozol bemutatótermünkben.

Gyártói jogosultságok

A gyártói jogosultságok megszerzése nem könnyű feladat, az adott drónt kívülről-belülről ismerni kell, hiszen csak így garantálható a pontos precíz munkavégzés. Szervizes munkatársaink rendelkeznek a Matrice 200 és 300-as, Phantom 4, teljes Mavic, valamint Agras MG és T széria javításához szükséges gyártói engedélyekkel. Összesen 15 féle képzést végeztek el a DJI-nál.

Jogszabályi háttér

Az új jogszabályi lehetőségek alapján a DJI mezőgazdasági drónok európai elosztóközpontjával együttműködésben készítjük elő az Agras termékcsalád típusminősítését a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem növényvédőgép vizsgáló laboratóriumában. Ez az alapja a DJI mezőgazdasági drónjainak magyar piacra történő szabályos bevezetésének.

Alkatrész ellátottság

Ami a javításokat és karbantartásokoat illeti, magyarországon egyedülálló alkatrész ellátottsággal rendelkezünk, illetve hozzáférünk a gyártó szervizrendszeréhez is. Ennek köszönhetően javításaink és karbantartásaink nagyon gyorsan és hatékonyan végezhetőek el. Az elért minősítéseinknek köszönhetően a DJI garanciális eseteiben is eljárhatunk. Karbantartó és javítóközpontunk a bemutatótermünk mellett a Budapest, Lechner Ödön fasor 2. szám alatt található, de országos kiszállással és, akár helyszíni javítással is állunk partnereink rendelkezésére.

 

Egyéb engedélyek, jogosultságok

A fentieken túl a legmagasabb katonai elvárásoknak megfelelően, rendelkezünk a katonai légügyi hatóság által kiadott működési engedéllyel is, amely alapján egyedülállóan jogosultak vagyunk az állami szervezetek pilótanélküli légijárműveinek szervizelésére, üzemben tartására valamint a távpilótáik képzésére is.

 

Indul a képzésünk

A jogszabályi háttér rendeződése után hamarosan elkezdődhetnek a növényvédelmi drónpilóta képzéseink is, ami forradalmasítani fogja a jelenlegi iparág működését.

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

IMG_2505.jpg

Bemutatják a DJI T30-as drónját, amiről sok érdekesség hangzik el a videóban

Kövesd figyelemmel csatornánkat:

bottom of page